Vintense alcoholvrij

Proef de ware intensiteit van alcoholvrije wijn

Est. 2011
0,0% alcohol

Onze alcoholvrije wijnen

Vintense biedt met trots alcoholvrije kwaliteitswijnen aan, een respectvol alternatief voor wie geen alcohol wil drinken. Wij geloven in de mogelijkheid om te genieten van een verfijnde en evenwichtige smaakervaring, zonder afbreuk te doen aan de keuze om geen alcohol te drinken.

wijnen 0,0%

Ontdek onze 3 gamma’s Vintense alcoholvrije wijnen: Bio Bio, Cépages en O°rigin, elk met een unieke en onvergetelijke proefervaring.

wijnen 0,0%

Ontdek onze 2 reeksen Vintense alcoholvrije mousserende wijnen: Fines Bulles en Prestige, die elk een unieke proefervaring bieden.

wijnen 0,0%

Ontdek de perfecte mix van authentieke traditionele recepten en moderne innovatie met onze alcoholvrije Sangria en Glühwein.

Mocktails

Alcoholvrije cocktails

Een collectie kant-en-klare alcoholvrije cocktails gemaakt met alcoholvrije mousserende wijn (Fines Bulles Blanc). Met de iconische smaken Hugo, Bellini, Americano Spritz en Mojito Royal kun je nu genieten van verfijnde cocktails zonder de effecten van alcohol.

Vintense

Het ware plezier van wijn zonder mate

Vintense

Vintense biedt een uitgebreid assortiment alcoholvrije wijnen van topkwaliteit. Ze worden gemaakt van de beste druivenrassen, waarbij de alcohol volgens een uniek Belgisch procedé wordt onttrokken. Voor al uw gezellige momenten. Zonder enige beperking.

De echte 0,0%. We hebben altijd een uniek dealcoholisatieproces gebruikt dat garandeert dat elke fles absoluut 0% alcohol bevat.

Alternatieven van hoge kwaliteit Bij Vintense streven we ernaar je alcoholvrije alternatieven te bieden die voldoen aan al je kwaliteits- en smaakeisen.

Vintense
Anne StassenCOO Neobulles
Wij hebben de smaak voor goede producten, de hoge kwaliteitseisen en het plezier om dit alles te delen van onze voorouders geërfd.
Alcoholvrije cocktails

Download ons gratis receptenboek met makkelijke alcoholvrije cocktailrecepten met Vintense-producten en word een mocktail- en Perfect Serve-professional.

Event & Catering

Bij Vintense zijn we ervan overtuigd dat ons assortiment aan uw verwachtingen zal voldoen als u op zoek bent naar een alcoholvrij alternatief voor uw klanten of uw evenement.

Blog & nieuws
Nieuws
Onze alcoholvrije wijnen triomfeerden op de Prague Wine Trophy met 4 medailles. Onze Chardonnay won de "Prague Premium Gold" medaille, onze Syrah de "Prague Gold", en onze Fines Bulles werden bekroond met de "Prague Silver".
Nieuws
4 van onze Vintense referenties werden bekroond met bronzen medailles op de beroemde International Wine & Spirit Competition.
Gezondheid
De gevaren van alcohol tijdens de zwangerschap zijn talrijk en daarom raadt de wetenschappelijke gemeenschap aan aanstaande moeders aan om alcohol te vermijden.